googlef4e38cd95125720f.html

Bioresonantie/NLS

(Quantum Response/ non-lineair system)

Is de nieuwste innovatie op gebied van niet- lineaire energetische systeemmeting. (= multi-dimensionaal)

Met de QuantumResponse technologie wordt een helder inzicht verkregen in de oorzaken en gevolgen van disbalans tussen het fysieke, mentale en emotionele niveau. Elk mens is onderdeel van een snel pulserend netwerk van energievelden, in onszelf en om ons heen. Deze energievelden reageren op veranderende omstandigheden.

Quantumresponse verkrijgt informatie vanuit de informatievelden in en om het menselijk lichaam. Iedere cel, ieder orgaan trilt met een eigen specifieke frequentie. Een gezond orgaan trilt anders dan een ziek orgaan. Hierdoor is het mogelijk om afwijkingen op dit niveau al vroegtijdig te meten. Zelfs voordat de belasting zich fysiek en/of psycho-emotioneel manifesteert.


Quantum response® bij Vitacara

Doel is verbetering van je fysieke en geestelijke gezondheid en veerkracht. Binnen één uur is er inzicht in je persoonlijke vitaliteit en worden mogelijke stress factoren getoond. Na de intakesessie vindt de meting plaats met behulp van een koptelefoon, welke zachte ruispulsaties geeft, verder kijk je naar een beeldscherm en wordt er een rood ‘laser’ licht op je voorhoofd gericht. Deze eerste uitgebreide3-punts meting duurt ongeveer 20 minuten, je kunt zelf meekijken naar de beelden. Door middel van deze scan worden de belaste cellen en organen in kaart gebracht. Vervolgens wordt geanalyseerd hoe deze belastingen kunnen worden gecorrigeerd.

Gemiddeld zijn er tussen de 5 tot 7 sessies nodig om tot blijvend herstel te komen. De tussenpozen tussen de afspraken worden steeds langer om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren.

De QuantumResponse® analyse- en behandelsysteem werkt op een energetische wijze en kan niet ter vervanging van een reguliere analyse en/of behandelmethode gezien worden

Over Vitacara

  • Vergoeding vanuit aanvullende zorgverzekering (géén eigen risico)
  • Meest vernieuwende systemen
  • Meetbaar herstel
  • Niet belastend

Voordelen Quantum Response®

  • Interessant om te zien
  • Meetbare energieverbetering na elke sessie
  • Niet belastende methode

Ervaring vanuit de praktijk

“Heel bijzonder om letterlijk te lezen hoe ik aankijk tegen dingen, echt een eyeopener. Hierdoor kan ik het nu anders gaan aanpakken. Daar was ik na maandenlange sessies bij de psycholoog nog steeds niet achter.”

Aimeé – 26 jaar


Quantum Response® tarieven

Sessies met Asyra scanTarief
1e consult (90 min) € 110,-
Vervolgsessies los (60 min)€ 90,-
7 sessies kaart (eenmalig te voldoen)€ 575,-
Check-up abonnement (2x per jaar scan á 60 min) € 150,-

Wist je dat?

De organen je jezelf veel kunnen aangeven over hoe je denkt over dingen!


Contactformulier