googlef4e38cd95125720f.html

Mediamiek (kinder)werk / Luisterkind

Wat is Mediamiek (kinder)werk / Luisterkind nu precies?

We zijn verbonden met onze kinderen, we wensen ze het allerbeste, maar is wat wij wensen ook het allerbeste voor hen? Meestal komen we er wel uit, omdat iedere ouder uit liefde handelt. Toch merk je dat je regelmatig botst of dat je niet begrijpt waarom je kind zo onhandelbaar is, stil, verdrietig of juist heel boos doet. Wat is er precies aan de hand, waarom gaat het niet lekker op school, of hebben ze moeite met contacten leggen, lukt het niet om zindelijk te worden, of zijn ze bang op hun kamer. Allemaal vragen waarop je graag antwoorden wilt of inzicht wenst.

Met de Luisterkind methode maak ik telepathisch contact met je kind. Dit gebeurt op afstand. Deze informatie leg ik schriftelijk vast, zodat je het indien gewenst nog na kunt lezen.


Mediamiek (kinder)werk bij VitaCara

Tijdens het ‘lezen’ maak ik contact op zielsniveau. Het kind zal zich op dat moment meestal niet bewust zijn van dit contact. Jij en je kind kunnen gewoon thuis of elders zijn. Dus je hoeft niet naar mijn praktijk te komen. Ik maak zodanig contact dat het kind zich veilig en vertrouwt voelt. Het kan dan zonder angst of schaamte zeggen wat er aan de hand is.

Als er vragen van de ouders zijn, probeer ik deze in het contact mee te nemen, toch bepaalt het kind wat het wil vertellen. Alléén zo wordt echt duidelijk wat er veranderd mag worden en hoe er gezamenlijk rust en harmonie gevonden kan worden. Het kan soms voorkomen dat een afstemming confronterend is voor ouders, toch is er vaak direct na een afstemming verandering merkbaar in het gedrag van het kind.

In de afstemming kan er soms vanuit het kind een terugblik zijn in een vorig leven, wat laat zien dat sommige hedendaagse problemen hun oorsprong hebben. In deze afstemming wordt gewerkt aan heling en transformatie (vgl. reïncarnatietherapie). Hierdoor kan er ruimte komen voor verandering en vernieuwing in het heden.
Ook kan het zijn dat ik energieën van overleden personen (auralifters) aantref, die jou/ je kind in het heden hinderen in het leven. Waardoor je belemmerd wordt om vrijuit te leven en je eigen weg te gaan. Samen begeleiden we deze auralifters naar de wereld van licht, waardoor jij of je kind wordt verlicht van deze problemen.

De afstemming omvat:

  • Aanvraag met pasfoto en eventuele vragen
  • Afstemming
  • Verslag

Over Vitacara

  • Hoge klanttevredenheid
  • Maatwerk
  • Uitgebreide nazorg

Ervaring vanuit de praktijk

`’Het verbaast mij zo, dat je zoveel dingen weet en dat je de spijker op de kop slaat. Ik vind

dit heel fascinerend. Misschien kan het helemaal niet hoor, maar al vanaf eind vorige week heb ik het gevoel dat er iets van rust over me is gekomen, net of er iets van me is afgevallen. Niet dat ik ineens de rust zelf ben, was het maar waar, maar toch heb ik het idee dat er een last van me is afgevallen.”

Monique – 44 jaar


Tarieven Mediamiek (kinder)werk / Luisterkind

Sessies mediamiek (kinder)werk / luisterkindTarief
Luisterkind afstemming€ 45,-

Controleer de vergoedingsmogelijkheden                                                                                                                                     * Via de belastingdienst als ziektekosten, vraag uw belastingconsulent wat de grens is voor u
* Via de belastingdienst als scholingskosten of training waarbij u aangeeft te investeren in loopbaan ontwikkeling of verbetering
* Via uw werkgever en het UWV de trainingen laten betalen vanuit een zgn. IRO(individuele Re-integratie Overeenkomst)
* Hebt u een uitkering vraag naar de mogelijkheden bij uw uitkeringsinstantie m.b.t. herstel en re-integratie voor een IRO overeenkomst. Zie info www.uwv.nl en www.kiesjereintegratie.nl
* U kunt me vrijblijvend advies vragen naar de genoemde mogelijkheden, of individuele begeleiding

Tevens kunt u de lijst van zorgverzekeraars met betreffende vergoedingen vinden op de site  www.batc.nl.

Betalingen
Na elke sessie ontvangt u een factuur. Alle consulten dienen contant of via de bank te worden voldaan. De factuur kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar.

Annuleringbatc
Wij begrijpen dat het voor kan komen dat u onverwachts verhinderd bent. Wij vragen u op werkdagen minimaal 24 uur van te voren te annuleren. Voor de afspraken op maandag geldt, afmelden vrijdag voor 12.00 uur. Spreek, indien wij niet bereikbaar zijn, zo nodig in, op de voicemail van het mobiele nummer. Bij niet tijdige annulering zijn wij genoodzaakt de door u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

BATC zorgverlener
De stichting BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument) registreert, accrediteert en certificeert therapeuten, artsen en organisaties in de natuurgerichte gezondheidszorg. Registratie biedt bescherming, ondersteuning en geloofwaardigheid.


Contactformulier

Voordelen van Mediamiek (kinder)werk:

  • Niet belastend
  • Effectief
  • Kostenbesparend