googlef4e38cd95125720f.html

Allergie therapie

Veel voorkomende allergieën komen tot uiting in; eczeem, voedselintoleranties, buikpijn, hooikoorts, astma, hoofdpijn en vermoeidheid.

Bij de allergie meting worden specifieke testen met behulp van de ASYRA Pro® gedaan om de oorzaken van de disbalans op te sporen en te neutraliseren. Vaak ontstaan allergieën als gevolg van het in contact komen met bepaalde stoffen, welke een activerende werking hebben op het immuunsysteem.

Afhankelijk van de uitkomsten krijgt men na de sessies druppels mee om de behandeling te continueren. Verder ontvangt met een overzicht van prikkelende stoffen en/of middelen welke voor bepaalde termijn vermeden dienen te worden. Als aanvulling kunnen er voedingssupplementen worden geadviseerd.

Meestal zijn 6 sessies zijn voldoende.

Asyra is een effectieve allergie behandeling

Een studie in 2010 heeft al uitgewezen dat Asyra effectief is bij het behandelen van allergieën. Tijdens de studie zijn er 35 personen gevolgd die lijden aan de symptomen van een allergie over een periode van 4 maanden.

  • 25 patiënten zijn getest op het gebruik van Asyra bio-resonantie screening apparaat en behandeld de Asyra remedie.
  • 5 patiënten kregen een placebo behandeling
  • 5 patiënten ontvingen helemaal geen behandeling

Elke verandering in de gezondheid van elke patiënt was onderzocht voor en na de behandeling. De resultaten waren als volgt:

resultaten-asyra

De rode balk geeft de mate van ernst weer van de symptomen aan het begin van het onderzoek; de groene balk ernaast geweest geeft de ernst van de symptomen weer na de vier maanden onderzoek. Van links naar rechts, de eerste 25 patiënten wie zijn behandeld met Asyra, daarna de 5 patiënten die behandeld zijn met de placebo en op het eind de controle groep.

Zoals u kunt zien, zowel de placebo als de controle groep laat een kleine verbetering zien in hun conditie, terwijl de Asyra patiënten hun klachten zagen afnemen met een verbetering van wel 80% tot 90%.

Bron: www.asyra.co.uk


Allergie therapie bij Vitacara

Systemisch werken kun je op verschillende manieren doen. Door middel van een opstelling met representanten, met behulp van materiaal (poppetjes), of door dit te combineren met Aura Soma (kleurentherapie). Waardoor duidelijk wordt wie bij het systeem horen en wie niet. Een opstelling draagt bij tot groei en inzicht, zowel persoonlijk als professioneel. Afhankelijk van de vraag doe ik een voorstel.

 

Over Vitacara

  • Vergoeding vanuit aanvullende zorgverzekering (géén eigen risico)
  • Meest vernieuwende systemen
  • Meetbaar herstel
  • Niet belastend

Ervaring vanuit de praktijk

“Mijn prikkelbare darm is niet zo prikkelbaar meer. Doordat ik nu weet welke voeding ik moet vermijden en juist wel mag eten en de lat wat lager te leggen voor mijzelf.”

Freek


Tarieven

Sessies met Asyra scanTarief
1e consult (90 min) € 110,-
Vervolgsessies los (60 min)€ 90,-
7 sessies kaart (eenmalig te voldoen)€ 575,-
Check-up abonnement (2x per jaar scan á 60 min) € 150,-

Wist je dat?

je na elke allergiebehandeling een overzichtelijke allergielijst meekrijgt!


Contactformulier

Voordelen allergie therapie:

  • Sneller en blijvende vermindering van klachten door combinatie van meting en behandeling van klachten en oorzaken