googlef4e38cd95125720f.html

Therapie

We zijn omringt door allerlei prikkels, fysieke en emotioneel. Gelukkig lukt het ons meestal om voldoende evenwicht te vinden tussen in-en ontspanning. Geleidelijk aan kan het ineens teveel worden. Je bent geïrriteerd, moe, krijgt meer hoofdpijn, buikklachten, slaapt slechter, of valt geheel uit met een burn-out.

Zaken waardoor de neerwaartse spiraal in is gezet. Onderstaande therapievormen faciliteren je op effectieve en innovatieve wijze jouw herstel. Het is mensen werk dus maatwerk!

Door deze te combineren met voeding- en leefadvies. Je ziet en ervaart vrijwel meteen verandering. Bij alle therapeutische sessie wordt een behandelplan opgesteld.

Over Vitacara

  • Meest vernieuwende systemen
  • Meetbaar herstel
  • Niet belastend

Traumatherapie

Er doen er zich ongemerkt in ons dagelijks leven negatieve ervaringen, (lees trauma’s) klein of groot voor die je kunnen hinderen om ontspannen en met veerkracht leven. EMDR is een effectieve manier van ‘trauma releasen’.

Allergie-overgevoeligheid

Bij de metingen welke o.a. met de QuantumResponse® worden de oorzaken van de disbalans opgespoord en geneutraliseerd.  Hierdoor wordt het immuunsysteem geactiveerd en ondersteunt.


groene-buttonHoge klanttevredenheid

groene-buttonPersoonlijk benadering

groene-buttonUitvoerige nazorg


APS Therapie

Bij APS therapie (=Action Potential Simulation) wordt prikkeloverdracht die in het lichaam plaatsvindt nagebootst. Deze wordt zodanig geactiveerd dat het lichaam voldoende energie krijgt om het zelf te doen en krijgen de hersenen weer het juiste signaal.

Hormoontherapie

Met behulp van metingen en bloedonderzoek (optioneel) worden de oorzaken van de disbalans duidelijk. Tijdens de eerste sessie wordt al begonnen met de regulatie door middel van bioresonantie, eventueel aanvullende voedingssupplementen en een voeding-en leefadvies.


Ervaring vanuit de praktijk

“Ik had al lange tijd last van enorme jeuk over heel mijn lichaam. De huisarts gaf mij zalf, maar deze hielp maar even. Nadeel was dat ik steeds hoofdpijn had. Nadat ik was doorverwezen naar de huidarts die een allergieonderzoek deed, kwam alleen uit dat ik overgevoelig was voor een aantal zaken. Toch bleven mijn klachten. Uit de testen bij Marleen bleek dat er veel meer speelde.

Ik kan nu zeggen dat na 3 behandelingen, het eindelijk sinds 2 weken geleidelijk aan beter met me gaat. Mede dank zij de adviezen en en therapie.”

Imre – 55 jaar