googlef4e38cd95125720f.html

Hooggevoeligheid coaching

Wat is hooggevoeligheid coaching nu precies?

Herken je bij jezelf dat je veel fantasie hebt, snel ontroerd bent. Dat je oog hebt voor details, je graag even terugtrekt, niet van grote menigten houdt. Je stemmingen van anderen bijna aanvoelt als je eigen. Je gevoelig bent voor geuren, harde geluiden je soms echt pijn kunnen doen. Grote kans dat je wel hoogsensitief bent. Ik begeleid je deze gevoeligheden ook als voordeel te zien en in te zetten ten gunste van jezelf en je omgeving. Daarbij maak ik gebruik van verhalen, oefeningen (fysiek en mentaal) en persoonlijke tools.

Hooggevoeligheid coaching bij Vitacara

Omdat ik ervan overtuigd ben dat de valkuil ook je kracht kan zijn, benader ik de obstakels vanuit de positief perspectief. In plaats van slachtoffer kun je een persoonlijk leider zijn van je eigen leven. Je kunt kiezen hoe je met situaties om wilt gaan. Door binnen elke sessie met een vaste structuur te werken creëer ik rust en vertrouwelijke basis en daar draait het volgens mij om. Dat je durft te vertrouwen en te kiezen. Daar faciliteer ik je heel graag bij. Deze coaching bestaat uit 8 bijeenkomsten.

Deze coaching omvat

  • Intake
  • Coaching sessies (8 sessies)
  • Eind evaluatie
  • Follow-up na 3 en 6 maanden

Over Vitacara

  • Hoge klanttevredenheid
  • Persoonlijke benadering
  • Uitvoerige nazorg

Ervaring vanuit de praktijk

“Altijd gedacht dat ik me aanstelde. Dat kreeg ik ook vaak als reactie terug, waardoor ik onzeker werd en me terugtrok. Nu weet ik beter, ik heb juist talenten en zet deze ook daadwerkelijk in! Na jaren zoeken heb ik nu een fantastische baan als binnen de GGZ als persoonlijk begeleider.”

Miryam – 28 jaar


Controleer de vergoedingsmogelijkheid

* Via de belastingdienst als ziektekosten, vraag uw belastingconsulent wat de grens is voor u
* Via de belastingdienst als scholingskosten of training waarbij u aangeeft te investeren in loopbaan ontwikkeling of verbetering
* Via uw werkgever en het UWV de trainingen laten betalen vanuit een zgn. IRO(individuele Re-integratie Overeenkomst)
* Hebt u een uitkering vraag naar de mogelijkheden bij uw uitkeringsinstantie m.b.t. herstel en re-integratie voor een IRO overeenkomst. Zie info www.uwv.nl en www.kiesjereintegratie.nl
* U kunt me vrijblijvend advies vragen naar de genoemde mogelijkheden, of individuele begeleiding

Tevens kunt u de lijst van zorgverzekeraars met betreffende vergoedingen vinden op de site  www.batc.nl.

Betalingen
Na elke sessie ontvangt u een factuur. Alle consulten dienen contant of via de bank te worden voldaan. De factuur kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar.

Annulering
Wij begrijpen dat het voor kan komen dat u onverwachts verhinderd bent. Wij vragen u op werkdagen minimaal 24 uur van te voren te annuleren. Voor de afspraken op maandag geldt, afmelden vrijdag voor 12.00 uur. Spreek, indien wij niet bereikbaar zijn, zo nodig in, op de voicemail van het mobiele nummer. Bij niet tijdige annulering zijn wij genoodzaakt de door u gereserveerde tijd in rekening te brengen.


Contactformulier

Voordelen van hooggevoeligheid coaching:

  • Leuk en ontspannend
  • Praktische tools
  • Nazorg