googlef4e38cd95125720f.html

Coaching

De focus is bij het faciliteren in het proces waarin jij je bewust wordt van jouw manier van denken en handelen in situaties. Zodat je vrij bent om vanuit jouw eigen kracht en competenties anders te handelen en denken. Hierdoor leef je vanuit wie je echt bent en wat jij in jouw leven en werk wenst.
Mijn specialiteit is dat ik hierbij verschillende coachingmethodes ‘mix’.

Over Vitacara

  • Vergoeding vanuit aanvullende zorgverzekering
  • Zonder verwijzing direct starten
  • Snel resultaat, korte trajecten

Hooggevoeligheid coaching

Doel:

Mensen en kinderen met een overgevoelig zenuwstelsel en zintuigen, tools en inzicht te geven om vanuit positiviteit, zelfvertrouwen en basis om te gaan met dit bijzondere talent.

 

 

Lifecoaching-vitaliteitscan

Doel:

Combinatie van coaching en scanmeting voor verbetering fysieke en mentale balans. Je hebt zelf de regie in handen om je leven in alle facetten (werk en privé) die vorm te geven die jij wenst.

 

MatriXcoaching en gesprekstechniek

Doel:

Een coaching methode bij mentale problemen, zoals angsten, leerproblemen (o.a.volle hoofden) en trauma’s opgelost of verminderd worden. Binnen één tot maximaal vier sessies.

 


groene-buttonHoge klanttevredenheid

groene-buttonPersoonlijke benadering

groene-buttonUitvoerige nazorg


Kind (en ouder) coaching

Doel:

Begeleiding van kinderen en (in overleg)hun ouders/verzorgers in het anders omgaan met obstakels. Het kind krijgt passende begeleiding om te vertrouwen op de eigen waarneming, gevoel en handelen.

Talent at School coaching

Doel:

Coaching op school, onder schooltijd. Voor kinderen met faalangst, concentratieproblemen, hoogsensitiviteit, dyslexie, AD(H)D en andere grote of kleine obstakels.